Старши треньорът на Ланс Франк Хайзе бе възнаграден с удължаване

...
Старши треньорът на Ланс Франк Хайзе бе възнаграден с удължаване
Коментари Харесай

Наставникът на Ланс удължи договора си за две години

Старши треньорът на Ланс Франк Хайзе бе заплатен с удължение на контракта с две години след едвам две срещи отпред на тима, спечелил промоция в Лига 1.

„ Ланс избра да продължи съдействието си с Франк Хайзе като треньор на първия отбор за идващите два сезона “, се споделя в клубно изказване. Хайзе пое ролята, откакто бе ментор на втория отбор, заменяйки на поста Филип Монтание през февруари, когато отборът заемаше третата позиция в класирането на Лига 2.

В първия си дуел отпред, Ланс завоюва гостуването си на закъсалия Париж ФК, с цел да се изкачи до второто място, което носи директна промоция. Впоследствие съставът надделя последния в подреждането Орлеан преди пандемията от ковид да прекрати сезона във френския футбол. Това беше задоволително да донесе промоция, когато акцията във Франция бе оповестена за публично прекъсната предходната седмица.

„ Франк не беше първи избор на клуба. Нашата цел беше да намерим треньор, който да въплъщава полезностите на Ланс. Неговият уравновесена, само че атакуваща футболна философия пасва идеално на ДНК-то на клуба “, сподели генералният шеф на Ланс Арно Пуй. „ Щеше ми се да приключим сезона и не просто да спечелим промоция без игра, само че да го създадем пред нашите последователи и на напълно състезателен принцип “, показа Хайзе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР