Старши треньорът на Красимир Петров коментира на пресконференция предстоящия мач

...
Старши треньорът на Красимир Петров коментира на пресконференция предстоящия мач
Коментари Харесай

Краси Петров: Борносузов е изключително мъжко момче, затова го избрах в нашия отбор

Старши треньорът на Красимир Петров разяснява на конференция идния мач на тима против в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е тази събота (17.10) от 18:00 часа на стадион " Христо Ботев " във Враца.

" Надяваме се да реализираме един добър резултат. Всички знаете, че се контузи в мач за младежкия народен тим, а за мъжкия. има проблем от дълго време. Камбуров има остарял проблем, само че няма да му попречи да вземе присъединяване в мача.

Този лагер бе повече като опознавателен. Искахме да наблегнем на обособени елементи и беше потребен, тъй като работихме върху тези елементи. Ако бихме могли да избираме, щяхме да желаеме да няма пауза ".

" ЦСКА няма да играе защитно, ние ще играем атакуващо всеки един мач, несъмнено с почит и почитание към съперниците. Гледам да си правя работата, както съм си я правил в - по най-хубавия метод.

Първото нещо, поради което избрах Борносузов е че е извънредно мъжко момче, при него задна няма. Познавам чудесно работата му като треньор в ЦСКА-София и неговите тимове постоянно са играли доста добър футбол.

При нас не е цел да се вкарва единствено Мартин Камбуров. Неговата мотивация е да играе отборно. Ако има за цел единствено той да играе за тима, няма да му се получават нещата ".
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР