Старши треньорът на коментира представянето на своя тим след равенството

...
Старши треньорът на коментира представянето на своя тим след равенството
Коментари Харесай

Дамбраускас: Не съм доволен, че не победохме, от първия ден се чувствам уверен

Старши треньорът на разяснява представянето на своя отбор след равенството в контролата против. Двата отбора си означиха по 2 гола и приключиха 2:2, а експертът

“Разочарован съм, тъй като трябваше да победим. Заслужавахме повече. Допуснахме неточности в отбрана, само че показахме темперамент. Трябва да проучвам деликатно срещата. Така, както споделих в първата ни контрола, има неща, в които стоим добре, и други, в които не се оправяме толкоз добре, само че имам упоритостта да продължи да се развиваме. Това, в последна сметка, е едвам вторият ни мач и имаме време да се подобряваме. Като цяло не съм удовлетворен, че не успяхме да спечелим.

Искам да виждам тим, който играе с огромна упоритост и предпочитание. В хода на срещата се смениха разнообразни интервали, такива, в които се справяхме добре, и други, в които не толкоз. Доволен съм от салдото и от характера, удовлетворен съм от метода, по който реализирахме играта си от едната фаза в другата. Имахме 4-5 обстановки, които не успяхме да осъществяваме и би трябвало да подобрим завършващата фаза. Това е интервалът, в който би трябвало да работим. Генерално, през днешния ден оставам с чувството, че трябваше да спечелим.

Детайлите би трябвало да се вземат решение с всеки ден. Те са доста значими. Аз всеки ден работя с моите футболисти и виждам отговорите, които диря.

От първия ден се усещам решително, занапред ще има развой, в който да се възприемаме с играчите. Днес показахме много мощни неща, само че ще продължа да желая повече. Днес имахме като че ли прекалено много почит от съперника, а това не би трябвало да е така”, съобщи Дамбраускас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР