Старши треньорът на Кариана Веселин Великов, който е водил днешните

...
Старши треньорът на Кариана Веселин Великов, който е водил днешните
Коментари Харесай

Великов: Мястото на Дунав е в елита

Старши треньорът на Кариана Веселин Великов, който е водил днешните противници – Дунав и Царско село, съобщи че мястото на русенци е в елита. Под неговото управлението драконите приключиха четвърти през сезон 2016/17 и играха в Лига Евpoпа.

Година пo-късно, само че към този момент отпред с Малин Орачев, Дунав би точно Царско село в бараж за елита с 2:1. Любопитното е, че Великов бе освободен от царете малко преди въпросния бараж в Коматево, в който столичани бяха водени от Вили Вуцов.

„ Оттогава мина много време и двата тима са доста изменени във всяко едно отношение. За мен персонално този дуел е без изключително значение, да не кажа, че е и неправилен. Така или другояче те чака бараж. Септември и Монтана са мощни противници, само че преимуществото ще е на страната на Дунав и Царско село. Основната причина е, че те играха публични мачове, до момента в който противниците им разчитаха да се приготвят единствено на контролите. При Септември имаше и много напуснали играчи. Царско село е воден от огромно име – Любослав Пенев, който постоянно може да извади коз. Отборът му има капацитет “, показа Великов пред „ Тема Спорт “.

„ Дунав игра рационално против Ботев Враца. Надявам се да се избави. Все отново тук прекарах отлични години. Мястото на Дунав е в елита. Русе е футболен град и заслужава да гледа футбол от Първа лига. Надявам се с новите притежатели нещата да се трансформират и в случай че тимът се избави, през идващия сезон да не е боксовата круша на елита, да демонстрира познатото си лице “, добави Веселин Великов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР