Старши треньорът на израелския Апоел Беер Шева Лиор Любин остана

...
Старши треньорът на израелския Апоел Беер Шева Лиор Любин остана
Коментари Харесай

Треньорът на Апоел: Пожелавам на Левски всичко най-добро

Старши треньорът на израелския Апоел Беер Шева Лиор Любин остана удовлетворен от успеха над Левски в Балканската лига с 86:66, която бе втора за отбора му в границите на три дни, защото преди този момент израелският състав надигра Берое. 

" Много сме удовлетворени от двете победи, които записахме в мачовете си в България. Не е елементарно да се играе през един ден, тъй че сме щастливи, че спечелихме. Трудно е да се играе по този начин и не сме привикнали. Поздравления за Левски, защото играха добре. Имат надарени млади играчи. Пожелавам им всичко най-хубаво ", съобщи пред Българска телеграфна агенция Любин. 
 Пета загуба за Левски в Балканската лига Пета загуба за Левски в Балканската лига
Попитан за задачите на тима в интернационалната конкуренция, 45-годишният ментор на Апоел отговори: 

" Има няколко доста сложни противници, с които играхме. Загубихме от Будивелник и имахме доста тежък мач в Косово против Пея. Искаме да стигнем до Финалната четворка. Да забележим какво ще се случи там, в един мач. "  

На въпрос за равнището на Балканската лига през сегашния сезон, Лиор Любин разяснява, че то е по-високо от предстоящото. 

" Балканската лига ни изненада, тъй като качеството е по-високо от това, което мислех. Имахме и сложен мач с Берое, както в Косово и в Черна гора. Очевидно Будивелник е доста мощен тим. Мисля, че това е положително съревнование за нас, прави ни по-добри. Доволни сме, че клубът ни взе участие в Балканската лига ", сподели Любин. 
 Димитър Ангелов: Факт е, че не можем да се противопоставим на по-добрите тимове в лигата Димитър Ангелов: Факт е, че не можем да се противопоставим на по-добрите тимове в лигата
Специалистът, който през сезон 2006/2007 носеше екипа на българския ЦСКА като играч, разяснява, че равнището на баскетбола в цяла Европа се покачва. 

" Преди дълго време играх тук, само че мисля, че около пандемията от ковид на доста места в Европа баскетболът пострада. Но в този момент още веднъж напредва, а също и тук в България. Знам, че Рилски състезател е доста мощен тим, проследявам ги, както и Балкан, който също е мощен отбор. Сега и ЦСКА се завърна, тъй че мисля, че лигата се развива. Баскетболът в Европа като цяло става все по-добър, а мисля, че и тук в България също ", съобщи Лиор Любин.

Снимка: Балканска баскетболна лига
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР