Старши треньорът на Иван Колев говори след поражението с 0:2

...
Старши треньорът на Иван Колев говори след поражението с 0:2
Коментари Харесай

Иван Колев: Първият гол беше истински подарък за противника

Старши треньорът на Иван Колев приказва след провалянето с 0:2 от в efbet. Опитният ментор регистрира, че футболистите му са създали доста непредизвикани неточности, само че добави, че е удовлетворен от старанието на " железничарите ".
 Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София) Ботев (Пловдив) се върна в челната тройка след домакинска победа против Локомотив (София)
" Не единствено допуснахме ранен гол, само че той падне след огромна наша неточност, същински подарък за съперника, само че успяхме да се съвземем и изиграхме положително първо полувреме. Големият проблем бяха непредизвиканите неточности, приветствам за успеха, имат положителни индивидуалисти, не съм удовлетворен от доста обикновени неточности, и вторият гол стана след неточност - отнета топка. Но съм удовлетворен от старанието на момчетата. Нашите положения не мисля, че бяха такива, каквито можем да сътворяваме.
8  Ботев (Пловдив) - Локомотив (София)
Отново имахме проблеми с фланговете, това са наши проблеми, уповавам се да ги решим. Всеки мач ще бъде сложен за нас, ще бъде като край, по тази причина би трябвало да се подготвим доста съществено. Във всички аспекти би трябвало да работим, не можем да пренебрегнем някой аспект за сметка на различен. Притесняват ме единствено контузените, имаме още десетина дни да се подготвим за тези мачове ", сподели Иван Колев в " Коматево ".

Снимка: start-photo.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР