Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги не скри задоволството си

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги не скри задоволството си
Коментари Харесай

Индзаги: Тази победа трябва да ни даде увереност

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги не скри задоволството си след успеха над водача в италианския футболен хайлайф Наполи с 1:0 в мача от 16-ия кръг на калчото.

" Спечелихме девет от последните си 10 мача в шампионата и играхме доста добре в Шампионската лига, като излязохме и от групата. Загубихме точки при започване на сезона, само че имаме още доста да извървим. Трябва да се съсредоточим върху себе си, преминавайки от мач в мач.

Всяка обособена среща има своя лична история. Можехме да отбележим още през първото полувреме, само че поради личните си неточности и положителните прояви на техния вратар не можахме да го създадем. Победата над водача е огромно достижение и би трябвало да ни дава убеденост за бъдещето. Шампионската борба? Предстоят още толкоз доста мачове, а паузата за Световното състезание беше нещо ново за всички “, съобщи Индзаги пред BBC.

Наполи, който позволи първо проваляне в акцията, остава на върха в класирането на Серия А с 41 точки. Интер е четвърти с 33 пункта.

Автор: Боян Денчев/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР