Старши треньорът на Интер (Милано) Лучано Спалети се е заел

...
Старши треньорът на Интер (Милано) Лучано Спалети се е заел
Коментари Харесай

Лучано Спалети се е заел с нормализиране на ситуацията около Икарди

Старши треньорът на Интер (Милано) Лучано Спалети се е заел с нормализирането на обстановката към нападателя Мауро Икарди. Аржентинският нападател отхвърли да удължи контракта си, забърка се в няколко абсурда и вследствие на това първо му беше отнета капитанската лента, а по-късно отхвърлен и от тренировките на отбора.

" Оценявам доста високо това, че той беше на стадиона да гледа мача. И щях да бъда доста по-щастлив, в случай че беше слязъл в съблекалнята, с цел да отпразнува успеха дружно с нас в съблекалнята, защото това беше доста значим мач. Но мисля, че той е благополучен толкоз, колкото и ние, разяснява обстановката след успеха с 2:1 над Сампдория старши треньорът на нерадзурите Лучано Спалети.

" Искаме да се върнем към естествената обстановка. Ние в тима отделяме много време и обсъждаме нещата. И дружно желаеме да се движим в вярната посока. Явно е, че би трябвало да се създадат избрани крачки и от двете страни в тази посока, че Мауро още веднъж да бъде част от тима и да бъде пълностоен член. Смятам, че за всеки състезател на света е горделивост да носи фланелката на подобен клуб като Интер, споделя още опитният експерт.

Икарди не беше в групата за мача нощес, само че Спалети има вяра в решението на спора. Според непотвърдени информации, Икарди е привлякъл действителен футболен сътрудник, който да помогне за излизане от обстановката и това е Улисе Савини. Основно с делата на нападателя се занимаваше брачната половинка му Уанда Нара, която постоянно взима скандални решения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР