Старши треньорът на Интер Лучано Спалети заяви след загубата от

...
Старши треньорът на Интер Лучано Спалети заяви след загубата от
Коментари Харесай

Спалети след домакинската загуба от Дженоа: Интер трябва да расте постепенно

Старши треньорът на Интер Лучано Спалети съобщи след загубата от Дженоа (0:2), че не вижда никакви неточности в играта на своя отбор. Той обаче счита, че на футболистите им липсва убеденост.

" Интер се опита да се върне в мача с Дженоа, само че се нуждаем от повече убеденост и успокоение. Отборът не заслужаваше да загуби. Ние просто трябваше да останем в мача и да натиснем в точното време, с цел да вкараме гол. Имахме няколко шанса, само че пропуснахме.

Интер би трябвало да пораства последователно, защото е мъчно просто да се преместим от ръчната спирачка, която сме дръпнали. Трябва да опитваме, до момента в който нашите старания бъдат възнаградени. Ние несъмнено заслужавахме повече през второто полувреме. Няма различен избор с изключение на да имаме вяра в капацитета на тима, че ще можем да се върнем на верния път и да запазим позиция си, която ни разрешава да се борим за челните места ", съобщи Лучано Спалети.
Luciano Spalletti insists #FCIM performance at #Genoa " not particularly bad, but we struggle to react to setbacks " https://t.co/En7MbndIp3 #GenoaInter #SerieA pic.twitter.com/muFAAyITgt
— footballitalia (@footballitalia) February 17, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР