Старши треньорът на Интер Лучано Спалети може да си отдъхне,

...
Старши треньорът на Интер Лучано Спалети може да си отдъхне,
Коментари Харесай

Добри новини в лагера на Интер

Старши треньорът на Интер Лучано Спалети може да си отдъхне, откакто станаха ясни резултатите от медицинските проби на някои от неговите футболисти. “Нерадзурите’’ победиха Болоня с 2:1 в последния кръг от Серия “А”, прекратявайки серия от девет мача без победа, само че в това време дадоха някои жертви.

След дуела с травми бяха Иван Перишич, Ян Карамо, Жоао Миранда и Лисандро Лопес, което до известна степен тормози почитателите на “черно-сините”.

Медицинските пригледи обаче демонстрираха, че няма мотив за терзание. Перишич, който получи противен удар в рамото, ще бъде разполагаем на Лучано Спалети в идния мач с Дженоа през уикенда. Карамо и Лисандро Лопес са с леки контузии, които обаче няма да попречат на двамата да пътуват с отбора за Генуа.

По-късно през днешния ден се чака да стане ясно положението и на Жоао Миранда.

Мауро Икарди също лекуваше травма, което му попречи да вземе присъединяване в срещите на Интер с Кротоне и Болоня. Аржентинският капитан на “нерадзурите” се усеща по-добре и по всяка възможност ще се върне в стартовата единадесеторка на Спалети. Серия А 24 кръг, неделя 11 февруари  Интер 2:1краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР