Старши треньорът на Интер Антонио Конте призна, че е използвал

...
Старши треньорът на Интер Антонио Конте призна, че е използвал
Коментари Харесай

Конте: В свободното време успях да изуча из основи своя отбор

Старши треньорът на Интер Антонио Конте призна, че е употребявал свободното време по време на пандемията, с цел да “изучи” радикално своя тим и да потърси “отрицателните и позитивните” неща преди възобновяването на шампионата. “Нерадзурите” към този момент се завърнаха на терена против Наполи в среща от Купата на Италия, само че отпаднаха след тъждество 1:1. Следващият противник на тима от Милано е Сампдория в мач от Серия “А”, като Конте призна, че времето, прекарано под карантина, му е помогнало да развие състава си.

“Ако би трябвало да извлека позитивното от тази пандемия, то това е, че имах време да се концентрирам и да видя аспекти, които би трябвало да подобря в играта на Интер”, е представен експертът от организация ANSA. “Винаги желая да подвигам летвата, в никакъв случай не съм удовлетворен. Имах опцията да прегледам първите 7 месеца, да вникна по-дълбоко в състава, да намеря позитивните и отрицателните неща”. Конте призна, че няма самообладание сезонът да се възобнови, само че и се надява почитателите да могат да се завърнат скоро на стадиона: “Футболът е стеснен без последователите, само че сме изправени пред незабавна обстановка и се надявам почитателите скоро да се завърнат”.
Antonio Conte has revealed he used his spare time to ‘dive deep’ into the studies of his #Inter squad to look for ‘the negatives and positives’ ahead of the resumption: “I’m never satisfied.” #FCIM #SerieA #InterSamp https://t.co/I7SisdeH8A pic.twitter.com/kUKZUqGgTH
— footballitalia (@footballitalia) June 18, 2020 ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР