Старши треньорът на Интер Антонио Конте е бил достатъчно впечатлен

...
Старши треньорът на Интер Антонио Конте е бил достатъчно впечатлен
Коментари Харесай

Конте иска за постоянно Алексис в Интер

Старши треньорът на Интер Антонио Конте е бил задоволително впечатлен от представянето на Алексис Санчес и желае да притегли нападателя за непрекъснато в отбора, твърди Goal. В момента крилото играе чартърен в гранда от Милано от тима на Манчестър Юнайтед. Източникът твърди, че от Интер са подготвени да предложат към 20 милиона евро за правата на чилиеца.

Санчес ще остане в отбора до началото на август, като по този метод ще успее да приключи сезона в Серия “А”. Футболистът обаче ще може да вземе присъединяване единствено в първия мач на “нерадзурите” след подновяването на Лига Европа против испанския Хетафе, в случай че не се стигне до ново удължение на контракта за наем. Това обаче надали ще се случи, защото от Юнайтед желаят да не рискуват физическото положение на футболиста си и възможна травма да попречи на това да го продадат.

31-годишният някогашен нападател на Арсенал не съумя да покаже на какво е кадърен в Манчестър, само че положителното му показване за Интер при разгромната победа над Бреша с 6:0 е предиздвикало Конте да пожелае за непрекъснато нападателя в състава си. Смята се, че е имало спогодба “нерадзурите” да привлекат Санчес за 25 милиона евро, само че шефът на Интер Бепе Марота се надява, че сума от порядъка на 20 милиона евро би била задоволителна, с цел да докара непрестанно чилиеца на “Джузепе Меаца”.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР