Старши треньорът на Хосеп Гуардиола даде пресконференция преди утрешното (24.11.)

...
Старши треньорът на Хосеп Гуардиола даде пресконференция преди утрешното (24.11.)
Коментари Харесай

Гуардиола преди мач №2 с ПСЖ: Как се спира Меси? Не мога да кажа на играчите...

Старши треньорът на Хосеп Гуардиола даде конференция преди утрешното (24.11.) домакинство на " жителите " в против . Това ще бъде втори конфликт сред двата отбора в груповата фаза, като в първата среща парижани победиха с 2:0 след голове на Идриса Гей и Лионел Меси.
Бившият треньор на Барселона приказва пред медиите за компликациите при опазването на аржентинската звезда:

" Как се стопира Меси? Много е мъчно... Ако от време на време не знае какво да прави с топката, представете си какво може да направи, когато знае. Не мога да кажа на моите играчи по какъв начин да го спрат, тъй като той е доста непредвидим. Доволен съм, че той продължава да играе по този метод. За мен ще е чест още веднъж да се надигнем един против различен. Това, което Меси и Кристиано направиха, ще бъде невероятно да се повтори. Ще забележим, само че не мисля, че ще се случи още веднъж. Уникално е ", съобщи Пеп Гуардиола.
* Манчестър Сити е водач в " Група А " с 9 точки, а ПСЖ е на второ място с една по-малко!
" Имам чувството, че всеки сезон става все по-трудно да се класираш за осминафиналите. Съперниците, треньорите, играчите стават все по-силни. Утре имаме късмет да се класираме и в случай че го създадем, ще бъде добре за клуба и играчите. Ще се опитаме да го създадем ".
Хосеп Гуардиола бе запитан и за качествата на своя сътрудник от другата страна - Маурисио Почетино:
" Сигурен съм, че треньорите стават все по-добри всяка година. Всеки сезон се учиш. Почетино е отличен управител. Може да си отличен треньор и да не печелиш титли. Причината при тези, които имат късмет да печелят, е че са в топ тимове с положителни вложения и топ играчи. Това не значи, че треньорите в Чемпиъншип или не във водещите тимове от Висшата лига не са отлични експерти ".
" Тотнъм на Почетино и ПСЖ на Почетино са напълно разнообразни тимове. Други играчи, друга скица на игра – мисля, че е трансформирал доста и ще ни бъде по-трудно в сравнение с против Тотнъм. Очакваме напълно друг мач от този с Евертън през уикенда ", добави още 50-годишният ментор на Сити.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР