Старши треньорът на Холандия Роналд Куман беше доволен от представянето

...
Старши треньорът на Холандия Роналд Куман беше доволен от представянето
Коментари Харесай

Куман: Този резултат не е добър, но това не означава, че сме загубили шансове

Старши треньорът на Холандия Роналд Куман беше удовлетворен от представянето на тима през второто полувреме на европейската подготовка против Германия в Амстердам.

Домакините съумяха да наваксат закъснение от 0:2 след почивката, само че позволиха късен гол в последната минута и изгубиха с 2:3.

" В началото Германия игра доста добре, само че това не ме изненада, тъй като противникът разполага с доста мощен тим. Ние пък не започнахме добре, не бяхме готови за офанзивите на противника, имахме усложнения с бързината на тримата в нахлуване. Липсваше ни убеденост, не успявахме да задържим добре топката, не действахме вярно с пресата и им оставяхме прекомерно доста пространства. Но след почивката съм горделив от реакцията на тима. Не сведохме глави по-късно 0:2. Момчетата бяха брилянтни и заслужавахме най-малко точка.
 Холандия - Германия 2:3 @@@
Имах възприятието, че Германия може да вкара в края, макар че предвид на развиването на мача беше по-вероятно ние да отбележим трети гол. Затова дискутирахме на пейката какво да създадем. Дали трябваше да пусна в игра Нейтън Аке на мястото на нападателен футболист? Може би това щеше да бъде по-добра концепция. Грешката е моя.

Нещата можеше да наподобяват по напълно друг метод, само че в последните минути се поувлякохме в нахлуване и на няколко пъти оставихме свободни пространства, от което Германия се възползва.

Този резултат не е добър, само че това не значи, че сме изгубили шансове да се класираме ", съобщи Куман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР