Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман заяви, че има най-общи

...
Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман заяви, че има най-общи
Коментари Харесай

Нагелсман има идея как да победи Манчестър Сити

Старши треньорът на " Хофенхайм " Юлиан Нагелсман съобщи, че има най-общи хрумвания по какъв начин да спре водения от Пеп Гуардиола " Манчестър Сити " преди конфликта сред двата тима от втория кръг в груповата фаза на Шампионската лига на следващия ден

31-годишният Нагелсман, който е най-младият ментор в историята на шампионата, добре познава работата на Гуардиола от времето, когато испанецът водеше " Байерн " (Мюнхен).

" Ще ни бъде извънредно мъчно да победим подобен тим, какъвто е " Манчестър Сити ". Освен това не съм сигурен, че е преимущество, че познавам Гуардиола, тъй като не е елементарно да се филтрира всичко, което той знае. Все отново излизаме за победа, която би имала доста огромно значение за нас. Мисля, че имам концепция по какъв начин да стигнем до нея, само че съм сугурен, че " Сити " идва тук за трите точки ", сподели Нагелсман.

Бранителят Кевин Фогт може да се завърне в игра за германците, само че навън за дуела са Бенямин Хюбмер, Ермин Бичакчич, Хавард Нордвайт, Касим Адамс, Надим Амири, Денис Гайгер и Ликас Руп.

" Хофенхайм " разделя второто място в групата с по точка дружно с украинския " Шахтьор " (Донецк), до момента в който " Манчестър Сити " е на дъното след загубата с 1:2 от " Олимпик " (Лион) в първия кръг.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР