Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов остана доволен от

...
Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов остана доволен от
Коментари Харесай

Николай Митов: Младите израстват буквално след всеки мач

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов остана удовлетворен от свършеното по време на паузата в шампионата на Втора лига. " Използвахме времето за отработване на някои нови тактически детайли и изчистване на грапавини и неточности в играта в досегашните мачове. От контролата с Локомотив (Пловдив), изгубена с 0:1, се видя, че имаме още много работа преди да се мерим с водещите отбори от елита ", показа Митов.

Наставникът на хебърци не скри задоволството си от младите момчета в тима. " Те израстват безусловно след всеки мач. Бъдещето на Хебър е в тях. Доволен съм, както от юношите старша възраст, които упражняват с мъжката гарнитура, по този начин и от футболистите до 23 години. Това, че играят паралелно до по-опитните в състава несъмнено играе значима роля за израстването им и за тяхното самочувствие ", добави старшията на пазарджиклии.

Бившият треньор на Левски показа и упованията си за идния мач против Нефтохимик. " Пореден сложен мач. Очаквам да се получи здрава борба, от която да излезем с положителен за нас резултат. Хебър играе постоянно за победа. Все още имаме някои кадрови проблеми от здравословен темперамент, само че като цяло момчетата са подготвени за срещата с Нафтата и ще дадат най-хубавото от себе си ", сигурен е Митов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР