Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов изрази задоволството си

...
Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов изрази задоволството си
Коментари Харесай

Митов: Доволен съм, Хебър върви по план

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов изрази задоволството си от обстоятелството, че незабавно откакто стъпи изкривено, отборът му се върна на победния път. Клубът от стадион “Георги Бенковски” надигра мъчно с 3:2 като хазаин Миньор (Перник) и освен че още веднъж има четири точки задатък на върха в Югозападната Трета лига, само че и сигурно ще зимува на първата позиция.

“Вървим по проект. Действително победихме Миньор с гол в края. И аз не желая да очаквам последните минути за решение на мача в наша изгода, само че по този начин се случи. Като цяло не преставам да мисля, че в такива срещи са значими единствено трите точки. На този стадий имаме субективни и справедливи аргументи, които ни лимитират във връзка с играта и представянето на терена, само че аз ще си ги запазя за себе си. В същото време още веднъж приветствам момчетата за волята, характера и старанието. Трябва да сме удовлетворени, че победихме тим с много опитни футболисти, играли в „ А” и „ Б” група”, разяснява Николай Митов.

“Радвам се, че всички съперници против нас играят на максимума, тъй като по този начин ще растем като тим. Щом сме вкарали 3 гола, а сме позволили 2, би трябвало да съм по-доволен от хората в офанзивната част. Тепърва ще проучваме за какво ни вкараха два гола. Не желая да подценявам попаденията на Миньор, само че те бяха обикновени и станаха факт от наше заспиване във фаза защита. Но то е по този начин – в случай че няма неточности, няма да има и голове”, сподели още наставникът на Хебър.
 Хебър (Пазарджик) - Миньор (Перник) @@@
“До момента имаме 6 победи и 1 еднакъв, откогато поех тима и съм удовлетворен, че в тях надиграхме мощни противници – Вихрен, Пирин (Разлог), а в този момент и Миньор. Това са все отбори с опитни футболисти. Да не забравяме, че перничани построиха селекцията си през лятото за атакуване на първото място в групата. Като цяло имаме още доста работа преди да достигнем равнището на тим, който аз желая да виждам на терена – водач и истински претендент за „ Б” група”, разяснява Митов. Югозападна Трета лига 16 кръг, събота 17 ноември  Хебър (Пазарджик) 3:2краен резулат  Миньор (Перник)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР