Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев коментира успеха с 1:0

...
Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев коментира успеха с 1:0
Коментари Харесай

Любо Пенев: Това беше най-добрият ни мач, можеше да вкараме още

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев разяснява триумфа с 1:0 против Берое в мач от третия кръг на efbet Лига. Той остана удовлетворен от играчите си и съобщи, че това е бил най-хубавият мач на отбора от началото на сезона.

" От трите мача, които изиграхме, това беше най-хубавият ни и напълно справедливо спечелихме. Можехме да вкараме още голове, само че от време на време не се получава. Играхме по-смело и нападателно и това дава резултат, което е значимо ", показа той след срещата.

" Те си имаха вяра през цялото време, освен в този мач. Просто отношението би трябвало да е по-отговорно. Нещата през днешния ден се случиха, както искахме. За аления картон, бързо се случи обстановката, не е елементарно да играеш против нито против 11, нито против 10, дори по някой път и против 9. Довършихме добре мача и сме удовлетворени ", добави наставникът на Хебър.

" Винаги има върху какво да се работи. Доволен съм от момчетата, отлично. Това е посоката. Ще желая постоянно да вкарваме голове, тъй като другояче няма по какъв начин да печелим точки. В случая един гол беше задоволителен. Не знам какво ще се случи, това не го вземам решение аз, сега ме интересува положението на футболистите. Следващият мач е след много дни и не го мисля ", приключи Любо Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР