Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев даде оценка на успеха

...
Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев даде оценка на успеха
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не броя точките и не гледам на кое място сме

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев даде оценка на триумфа с 1:0 против Ботев Пловдив. Той бе безапелационен, че не е трябвало да има дузпа за " канарчетата ", която по-късно бе изпусната от Мартин Секулич.

„ Анализът ще бъде обстоен пред футболистите, само че съм удовлетворен. Продължаваме да играем добре, да сме дисциплинирани. Момчетата имат темперамент, това е доста значимо и се реализират резултати. Отдавам пропуските на липса на опит, би трябвало ни успокоение в тези значими моменти. Важното е, че ги сътворяваме. Може би сме запазили головете за идващия мач “, стартира Пенев.

„ Не броя точките и не виждам на кое място сме. Интересува ме друго нещо – момчетата по какъв начин да се възстановят, да подготвим идващия мач. Има време да борим точки. За мен всички мачове бяха забавни, в едни мачове се справихме по-добре, в някои не чак толкоз, само че няма значение, следва ни работа всеки ден. С безусловно успокоение и самообладание нещата се получават. Работим, с цел да се усещат момчетата добре след такива мачове, да са задоволени, когато упражняват и когато играят такива мачове, и никога да не се отхвърлят “, продължи Ел Голеадор.

„ Много е значимо, че Матвей Игонен избави дузпата, само че е значимо да се означи, че няма безусловно никаква дузпа. Много бързо се отсъжда дузпата. Не знам по какъв начин се разглеждала, само че няма безусловно никаква дузпа в този мач, в предишния – да. Искам да похваля тима, публиката. Искаме това да продължи. Момчетата би трябвало да продължат по този начин да се влагат. Доволен съм от безусловно всички. Не мога да кажа от какво се нуждаем сега, работим по въпроса (б.р. – за нови попълнения) “, приключи Любослав Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР