Старши треньорът на Хебър – Любослав Пенев, отличи характера и

...
Старши треньорът на Хебър – Любослав Пенев, отличи характера и
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не знаем кога ще имаме информация за бъдещето

Старши треньорът на Хебър – Любослав Пенев, отличи характера и дисциплината като основни за елиминирането на Левски. Специалистът не разяснява обширно обстановката в пазарджишкия отбор, заявявайки, че той, щабът и футболистите също нямат съответна информация.

„ Коментарът е следният: играем добър футбол, изиграхме отличен мач. Отборна игра, дисциплинираност – това ме интересува, като повеждам футболен тим. Продължаваме в идващия стадий за Купата, в неделя имаме финален мач за състезание. Не е обикновено да няма ВАР. В помощ е на всички. Имаше противоречиви обстановки, в които ВАР трябваше да вземе отношение “.

„ Винаги съм казвал на момчетата, че в случай че някой има някакъв проблем – финансов, аз ще го схвана. Не тренира, не играе мача, ще го схвана. Нито футболистите, нито щабът имаме информация. Не знаем какво се случва и по кое време ще имаме точна информация “.

„ Дай Боже успеха се отрази на другите обстановки “, съобщи Пенев, след което отхвърли да приказва повече за обстановката с бъдещето на клуба.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР