Старши треньорът на Хасково Емил Ангелов призна пред Sportal.bg, че

...
Старши треньорът на Хасково Емил Ангелов призна пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Емо Ангелов пред Sportal.bg: Не изпълнихме целта си тази есен

Старши треньорът на Хасково Емил Ангелов призна пред Sportal.bg , че е очаквал отборът му да завърши есенния дял в Югоизточната Трета лига на по-предна позиция. След изиграването на 17 кръга воденият от Бабангида тим ще зимува на шестото място с актив от 25 точки, на 13 зад третия Созопол. Бившият голмайстор на Левски е уверен, че за разлика от лятото в този момент Хасково ще има опция да организира естествена подготовка.

“Не успяхме да осъществим задачата, която си бяхме заложили при започване на сезона. Искаше ни се да бъдем в тройката, само че не се получи. Разбира се, за това си има и разумно пояснение. Знаете, че в последния миг влязохме в Трета лига и не успяхме да проведем естествена подготовка. Въпреки това сме покрай водещите тимове, което е радващо”, показа пред Sportal.bg старши треньорът на Хасково.

“Лятото нямахме време да се подготвим, само че в този момент всичко е налице, с цел да проведем естествена подготовка. Доволен съм от момчетата, само че моите цели са високи и желая повече. Засега всичко в клуба е обикновено. Президентът ни обезпечава всичко, от което се нуждаем. Имаме заричане от страна на общината, че ще се ангажира да ни оказва помощ, само че към този момент няма нищо сигурно”, сподели още Бабангида. Югоизточна Трета лига 17 кръг, събота 1 декември  Созопол 3:1краен резулат  Хасково 1957
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР