Старши треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стив Кър върна лентата

...
Старши треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стив Кър върна лентата
Коментари Харесай

Стив Кър: Никой не можеше да спре Джордан преди, никой нямаше да го стори и сега


Старши треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стив Кър върна лентата обратно, с цел да си напомни още веднъж за великия тим на Чикаго Булс от 90-те. Бившият съотборник на Майкъл Джордан и Скоти Пипън показа мнението си по тематиката дали оня отбор на “биковете” би се справил с модерния баскетбол от днешни времена.

Steve Kerr: “Nobody ever could guard Michael Jordan then. You can only imagine now, with the spacing and the rules.”https://t.co/lBuiwdopHT pic.twitter.com/jZN0Ff8EsK
— Hoop Central (@TheHoopCentral) August 12, 2020
“Онзи тим на Булс в действителност беше издигнат за модерния баскетбол. Единствената разлика сред Чикаго и сегашната игра е стрелбата от тройката, само че мисля, че тимът беше кадърен да свикне и с нея. Ако сложите на паркета Рон Харпър, Майкъл Джордан, Скоти Пипън, Тони Кукоч и Денис Родман, те могат да опазят всеки един състезател сега.

А в нахлуване никой не можеше да спре Майкъл Джордан тогава. Представете си какво би се случило в този момент с новите правила и спейсинга”, изясни Кър в подкаста на журналиста Бил Симънс, представен от EssentiallySports.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР