Старши треньорът на френския гранд ПСЖ даде специално интервю за

...
Старши треньорът на френския гранд ПСЖ даде специално интервю за
Коментари Харесай

Треньорът на ПСЖ: Бяхме свидетели на едно великолепно световно първенство

Старши треньорът на френския гранд ПСЖ даде особено изявление за клубния уебсайт дни преди възобновяването на шампионата във Франция.

" Почивката ни разреши да се възстановим, да освежим мозъците си, само че и да останем доста съсредоточени, тъй като проследихме това превъзходно международно състезание. Имах привилегията да прекарам няколко дни в Доха и да видя доста мачове. Първенството беше добре проведено, беше на високо равнище и предложи доста изненади. Така че, това беше по едно и също време интервал, в който си починах, любувах се на време с обичаните си хора, само че също по този начин и съумях да следя мачове на високо равнище и да проследя играчите на ПСЖ, които бяха част от националния тим на Франция ", съобщи Галтие.

Той разяснява и представянето на ПСЖ преди почивката в шампионата на Франция и в Шампионската лига.

" Имахме доста добър полусезон, направихме добра серия. Подобрявахме играта си мач след мач, тимът означи доста голове, само че би трябвало да изправим някои дребни неточности. Като цяло съм удовлетворен от развиването на тима, еволюцията на състава и нашата игра. Участвахме и в Шампионската лига, където цялата групова фаза се изигра в малко време. Ние сме непобедени, изиграхме няколко забавни мача, подобрихме играта си. Двата мача против Бенфика демонстрираха, че можем да наложим различен жанр на игра. Но като цяло, от позиция на игра, голове и точки, беше добър първи полусезон ", изясни френският ментор.



With Ligue 1 resuming in just a few days, check out the Paris Saint-Germain coach Christophe Galtier`s interview with.

He talks about the World Cup break, the preparation for the second half of the season and the challenges ahead for his team.
— Paris Saint-Germain (@PSG_English)

Кристоф Галтие показа, че играчите на ПСЖ, които не са взели участие на международното са провели доста добра физическа подготовка.

" Смятам, че бяхме един от най-представените клубове на международното състезание. Но доста бързо би трябвало да се върнем към действителността. Вторият полусезон стартира с два доста значими мача ", отбелязва Галтие.

На 28 декември ПСЖ посреща Страсбург, а на 1 януари играе с Ланс. По време на паузата отборът изигра два другарски мача.

" Направихме доста добра физическа подготовка по време на паузата. Мачовете, които изиграхме бяха доста потребни. Също по този начин искахме да забележим и младите играчи по какъв начин се оправят на терена. Те бяха доста положителни в тези два мача и това е добра прокоба, тъй като би трябвало да имаме играчи разполагаем за втората половина на сезона. Това, което видях ме успокои доста. Физически сме подготвени за рестарта на шампионата ", разяснява експертът.

Галтие съобщи, че постоянно търси способи да се усъвършенства играта на тима му, както и да откри метод да изненада съперниците.

„ Обичам моя тим, обичам играчите и се надявам, че ще изживея втората част от сезона, както изживях първата - с доста предпочитание, с доста увереност, с доста мотивация, само че и с доста наслаждение ", приключи Галтие.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР