Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов говори непосредствено

...
Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов говори непосредствено
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Имаме достатъчно футболисти, които да заменят Петров и Русев

Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов приказва директно преди старта на подготовката на " алените " за пролетния полусезон. Наставникът показа, че столичани досега имат три сигурни контроли - против Локомотив Пловдив, Арда и Монтана.

" Започваме обикновено новата година. Хората, които стартират са същите от предния полусезон. На този стадий нямаме нови привлечени футболисти. Дали ще има нови изходящи прехвърляния, или входящи ще разберете. Двама съществени футболисти ни напущат. Надяваме се хората, които ги заместват, също да се оправят. Имаме положителни футболисти и считам, че ще се оправят ", стартира Панайотов.

" На всяка позиция имаме задоволително футболисти. На този стадий, може би, по-малко останаха централните бранители, само че ще преценяме. Евгений Сердюк стартира наедно с останалите подготовка, надяваме се момчето да влезе във форма. Напуснаха ни централни нападатели, само че сме решили, че на този стадий не могат да свършат работата, която желаеме от тях ".

" Подготовката започваме в България. Засега несъмнено е, че няма да се върви в чужбина. Имаме три сигурни контроли - Локомотив Пловдив, Арда Кърджали и Монтана. Решение на управлението е да не отидем на лагер в чужбина ", сподели още той.

" На позицията на Георги Русев и Симеон Петров имаме задоволително футболисти. Не мисля,че ще се отслаби тяхната позиция. Не мисля, че би трябвало да са разнообразни задачите. Отборът продължава да гони челните места. Надяваме се да създадем добра подготовка и да покажем положително равнище ", приключи Панайотов.
 Чочев отказал на китайци след договорка сред двата клуба
Чочев отказал на китайци след договорка сред двата клуба

Няма да мърда от ФК ЦСКА 1948
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР