Старши треньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен е добре запознат

...
Старши треньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен е добре запознат
Коментари Харесай

Столе Солбакен: Трябва да внимаваме с офанзивните играчи на ЦСКА

Старши треньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен е добре осведомен с тима на ЦСКА-София и не чака изненади в мача-реванш от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. В първата среща датчаните завоюваха с 2:1 в София и са любимец за ответния конфликт на " Паркен ".

Tal og statistik før FCK-CSKA: Vi har scoret flest Europa-mål efter pausen #fcklive https://t.co/CIXWAfHLp2 pic.twitter.com/ad7xgtWyYt
— F.C. København (@FCKobenhavn) August 15, 2018
" Физическото положение на нашия тим е положително, макар серията от тежки мачове в последните седмици. Всички са подготвени за игра, с изключение на Расмус Фалк, който лекува травма. Не чакам изненади от ЦСКА. Знаем, че техният централен бранител (Бодуров) се завръща в игра след наказване. Ще внимаваме с техните офанзивни играчи, които са много рискови. ЦСКА игра мощни 20 минути в първия мач, на следващия ден също чакам сходно държание от противника ", сподели Солбакен на брифинг преди мача.

Треньорът още веднъж засегна тематиката с коефициентите на тимовете за жребия в евротурнирите и изрази неодобрение, че би трябвало да се срещне със мощен тим в тази ранна фаза на шампионата.

" Странно е тим като Копенхаген, който толкоз постоянно играе в групите, да играе още в тази фаза на шампионата с толкоз мощен тим като ЦСКА София. Не съм коментирал възможния мач с Аталанта, а единствено методът за установяване на коефициентите за жребия ", разясни Солбакен.

Той призна, че реферът е позволил неточности на първия мач в София.

" Връщането към вратаря при започване на мача беше неточност на съдията - трябваше да отсъди фаул за ЦСКА. За аления картон на Чорбаджийски - беше нещо приблизително сред жълт и червен картон ".

Около 10-15 хиляди фенове се чака да участват на стадион " Паркен " на следващия ден, като към 200 души ще поддържат ЦСКА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР