Старши треньорът на Етър Велико Търново и на националния отбор

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново и на националния отбор
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Ако някой ме ухапе, хапя и аз

Старши треньорът на Етър Велико Търново и на националния тим на България Красимир Балъков отговори на нападките по негов адрес, които насочи преди няколко дни президентът на Славия Венцеслав Стефанов: „ Ако някой ме ухапе, ухапвам и аз. “

„ Казах и преди мача, че нещата няма да се решат в София. Жалкото е, че сами загубихме мача. Ако желаеме да растем във футбола, би трябвало да се научим да играем футбол “, показа Балъков.

„ Подарихме обстановката за гола на Славия. Второто полувреме тотално надиграхме Славия. Те се бяха прибрали и играеха за 1:0. Мисля, че заслужавахме най-малко еднакъв, само че не успяхме да го реализираме. Не може да има срив в играчите. Отборът играе хубав футбол и няма от какво да се тормозим. Във Велико Търново ще бъдем по-офанзивни. Ще притежаваме топката и ще желаеме да вкараме гол “, добави наставникът на Етър.

„ Ние живеем в страна, която занапред влиза в моралните рамки на Европа и доста постоянно се случват неща, които не са обясними. Всеки има право на мнение. Това е мнение на Венцеслав Стефанов. Аз го почитам за това, което е дал на българския футбол. Славия е един доста приветлив тим. Но да се подлага на критика един селекционер без нито един ден работа - това не го разбирам “, продължи той.

„ Ако някой ме ухапе, ухапвам и аз. “

„ Това, което има в моя контракт не предстои на обществено мнение “, сподели още Красимир Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР