Старши треньорът на Етър Велико Търново - Емануел Луканов, анализира

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново - Емануел Луканов, анализира
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Напълно резонно е да вземем точки срещу Славия

Старши треньорът на Етър Велико Търново - Емануел Луканов, проучва подготовката на отбора и показа упованията си за идния мач на " болярите " със Славия. Мачът е в понеделник от 20:45 ч. на стадион „ Ивайло “.

„ Подготовката досега мина доста добре, като за мен главният аршин е броят контузени. Ние нямаме нито един контузен футболист. Наказан е единствено Денислав Ангелов, всички останали играчи са на линия “, сподели той за кадровите проблеми в отбора.

Луканов прикани почитателите за поддръжка:

„ Ще бъде забавен мач против Славия, с добър ментален интензитет. Първи мач от две години за Етър в елита след две години пауза. Вечерен е, нека притегли повече аудитория на стадион „ Ивайло “, тъй като чакаме горещата поддръжка от нашите почитатели. Дано има възторг и той се задържи и в идващите мачове. Надявам се и тимът ни да се показа уместно! “.

„ Напълно резонно е да вземем точки против Славия. Излизаме и играем крепко, ще играем като еднакъв с еднакъв. Не би трябвало да има някакви угризения или терзания и да даваме какъвто и да е почит към съперника “, добави Емануел Луканов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР