Старши треньорът на Етър Светослав Петров записа първи успех начело

...
Старши треньорът на Етър Светослав Петров записа първи успех начело
Коментари Харесай

Светослав Петров: Най-доволен съм от това, че спечелихме, въпреки че изоставахме в резултата

Старши треньорът на Етър Светослав Петров записа първи триумф отпред на " болярите ". След успеха с 2:1 над Ботев (Враца) вкъщи той показа мнението си за срещата. 

" Не мога да кажа, че съм удовлетворен от образа и мача. Най-доволен съм, че спечелихме, откакто изоставахме рано в резултата. Играхме на високо равнище, през днешния ден е мач, който трябваше да бъде извоюван със сърце. Поздравявам Ицо Янев, тимът им вършат неща, които той обича и на моменти им се получават, само че се веселя, че проявихме геройство и се раздадохме на 100%. Питах ги по какъв начин се усещат, всеки искаше да остане до края на терена. Все още има много какво да работим, само че пък се получиха неща, каквито тренирахме и какво бяхме подготвили за мача.

Недоволен съм извънредно, че втори мач позволяваме гол след първите пет минути. Не сме тим, който може да си разреши подценяване, по-скоро приказваме за липса на централизация. Явно момчетата желаеха да си спестят бягането след мача и направиха по този начин, че да бягат оптимално в мача. След срамния мач с Хебър се раздадохме и показахме на почитателите, че могат да ни имат вяра.

Още когато пристигнах ми направи усещане, че играчите нямат убеденост в личните си благоприятни условия. Надявам се, че изключително последните два мача ще бъдат една добра причина да трупаме още точки. На този стадий мислим по какъв начин да извлечем максимума от футболистите, с които разполагаме. Срещу ЦСКА чакам да се представим добре и футболистите да изпитат удоволствието от подобен. ЦСКА играе мощно, откогато Ел Маестро смени системата, ще бъде забавен мач ", приключи Светльо Петров.
 Етър с първа победа вкъщи през сезона след поврат против Ботев (Враца)
Етър с първа победа вкъщи през сезона след поврат против Ботев (Враца)

" Болярите " завоюваха с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР