Старши треньорът на Етър Петко Петков сподели на пресконференция очакванията

...
Старши треньорът на Етър Петко Петков сподели на пресконференция очакванията
Коментари Харесай

Петко Петков: Поздравявам ЦСКА, чака ни тежък мач, но ще гоним точки

Старши треньорът на Етър Петко Петков показа на конференция упованията си за мача против ЦСКА-София.

„ Искам първо да поздравя двата български тима Лудогорец и ЦСКА, които съумяха да се класират за групите на Лига Европа, това в действителност е огромен триумф за нашия футбол! Срещаме един от най-хубавите тимове в България, имат дълбочина в състава и макар мача им с „ Базел” ще извадят боеспособен състав против нас. Очаква ни тежък мач, за който ще подходим по най-сериозния метод.

ЦСКА взе влиятелна победа и победи класен тим, постоянен участник в групите. Това ще им вдигне настроението, ще дойдат и повече техни почитатели. Не знам дали за нас е било по-добре да бият или паднат, само че аз в действителност се веселя на триумфа им. Нас ни чака тежък мач.

За жал към момента нямам изясненост навръх кои играчи ще разчитаме, само че това са действителностите. Ще се опитаме да изглеждаме оптимално добре. Чужденците имат потребност от акомодация, ние вкарахме двама от тях от летището на терена, което не е вярно. В последния миг ще вземам решение тяхното присъединяване против ЦСКА. Пак ще заявя, че няма да загърбваме школата и в неделя съвсем несъмнено трима юноши от школата ще бъдат титуляри. Много апелирам да спрат спекулациите по медиите, че сме правели селекция от чужденци. В момента това е единствената опция да подсилим състава, защото всички положителни български играчи сега си имат тимове. Тези чужденци са с преференциални за Етър контракти, от които ще имаме отсега нататък дивиденти.

Във всеки мач даден тим има своите шансове. За жал непрекъснато би трябвало да поправяме състава и той ще стане явен чак на следващия ден. Но не подвигаме бялото знаме и ще дадем максимума от себе си, с цел да вземем точки!” efbet Лига 9 кръг, събота 17 октомври  Ботев (Пловдив) 18:00  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР