Старши треньорът на Етър Петко Петков сподели мислите си след

...
Старши треньорът на Етър Петко Петков сподели мислите си след
Коментари Харесай

Петко Петков: Не сме готови, не дойдохме пеша във Варна

Старши треньорът на Етър Петко Петков показа мислите си след контролната среща сред Черно море и отбора му, приключила 2:0 за " моряците " във Варна.

" Ясно е, че не сме подготвени за шампионата. То се вижда, това е доста дребен интервал - три седмици, и много неща би трябвало да свършим, само че в тази обстановка са всички тимове. Днес беше един доста потребен мач за нас. Аз съм удовлетворен най-много като динамичност и скоростта, с която се игра, приближи се до формалните срещи, което ще ни помогне за подготовката.

Аз съм удовлетворен от двете контроли с Берое и Черно море. Футболистите се стараят, дават максимума, и най-важното в тези контролни срещи - вършим доста промени, има някои неща, които би трябвало да се напасват в тима, само че считам, че последователно ще подобряваме играта си. Във Варна сме, с рейс сме пристигнали, а не пешком, тъй че чак разтърсвания? Искам да кажа, че откакто даден футболист е подал документи за анулиране, е ясно, че има нещо забавено.

Първо, не е несъмнено дали ще си разтрогне контракта, тъй като нещата не са чисто изяснени, аз не съм правист и не желая и да вземам страна по въпроса. Сега да ви излъжа, че всичко е наред финансово - ясно е, в рецесия сме, дано да дадем опция на управлението да се оправят със обстановката.

Специално за Етър е малко пресилено даден футболист да разтрогне контракта и незабавно да приказваме за разпад, разтърсвания и така нататък, въпреки всичко това е клубът, в който са играли Красимир Балъков, Цанко Цветанов, Илиян Киряков, Трифон Иванов, тъй че това е клуб с обичаи и аз съм сигурен, че ще се играе във Велико Търново футбол и Етър ще има почтена позиция в шампионата. В момента ние оцеляваме, това е. В момента обстановката е такава - ние желаеме да останем в групата ", сподели Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР