Старши треньорът на Етър - Петко Петков, поздрави тима си

...
Старши треньорът на Етър - Петко Петков, поздрави тима си
Коментари Харесай

Треньорът на Етър: Заслужавахме да победим ЦСКА

Старши треньорът на Етър - Петко Петков, поздрави отбора си след извоюваната точка против ЦСКА вкъщи на стадион " Ивайло ". " Болярите " завоюваха първа точка през новия сезон против " алените ".

" Искам да поздравя тима за играта. Последните седмици много неща се стовариха върху тима. Важното е, че момчетата дадоха всичко от себе си. Имаше момчета на една подготовка, влязоха да играят. Мисля, че заслужавахме успеха. Аз няма да се окайвам, мъчно е. След мача на " Герена " изпитахме много компликации. Явно трябваше да го преживеем това ", стартира Петков.

" Ние не сме се отказали да се борим във всеки един мач. Видяхте какъв брой аудитория пристигна през днешния ден да ни поддържа, видяхте страхотната атмосфера, която сътвориха почитателите дружно с тези на ЦСКА. Търново е футболен град, заслужава добър тим и да вижда по-добра игра'', съобщи още Петко Петков.

''Нашата философия е, че от всеки мач можем да завоюва нещо. Респект към всеки един тим. Поздравявам ЦСКА за класирането в групите на Лига Европа ", добави експертът.

" Наблюдавали сме много мачове на ЦСКА, знаем по какъв начин играят, по какъв метод. Опитахме се да противодействаме оптимално добре и се получи'', разкри той.

''Искам да кажа, че интервалът за акомодация не е минал. Тези момчета би трябвало да влязат в колектива. Идват от разнообразни култури, разнообразни страни. Алдеир тренира от най-вече време с отбора. Не мислих да пущам през днешния ден чужденците, само че се наложи. Има доста мачове. Моята първа задача е да подобрим играта на тима и да приспособяваме новите. Когато подобрим играта ще дойдат и повече точки ", показа треньорът на Етър.

" Решението за Огнянов и Скерлев да не са в групата е мое. Не съм удовлетворен спортно-технически от тях. Анатоли Господинов получаваше по-малко шансове предишния сезон, удовлетворен съм и от Христо Иванов, който е капитан на тима, доста оказва помощ. Ще има мачове, в които и той ще пази. Много съм удовлетворен, че той приема добре обстановката. Неговата роля е огромна освен на терена, а и отвън него ", уточни още Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР