Старши треньорът на Етър Петко Петков говори пред клубния сайт

...
Старши треньорът на Етър Петко Петков говори пред клубния сайт
Коментари Харесай

Петко Петков: Не може да разчитаме на цели седем човека срещу ЦСКА 1948

Старши треньорът на Етър Петко Петков приказва пред клубния уебсайт на търновци преди гостуването на ЦСКА 1948 през днешния ден от 21:00ч. " Болярите " ще се опитат да вземат първи точки против някогашния отбор на Петков, който сега е воден от легендата на " виолетовите " Красимир Балъков.

Добрата вест за " болярите " е, че карантината им бе вдигната и най-малко наличните футболисти упражняваха пълноценно през седмицата. Новото попълнение португалският външен халф Алдаир сигурно ще е в групата за мача.

„ Получихме позволение да упражняваме и водихме естествен подготвителен развой. За страдание загубихме още един състезател за мача – Огнянов си изкара червен картон против Локомотив Пд. Така към този момент футболистите, на които не можем да разчитаме, са седем”, разяснява Петко Петков.

Той ще разчита на същата група от предходния мач, допълнена с юноши, като вместо Огнянов ще вземе Алдаир.

„ Ясно е, че ще ни е тежко в този мач, само че не се отхвърляме и ще се опитаме най-сетне да вземем точки”, съобщи Петков.

Той показа, че мачът за него не е по-особен, макар че е водил ЦСКА 1948, а и отборът към този момент се е трансформирал много.

„ Много пъти съм бил в такава обстановка – през днешния ден си в един клуб, след това излизаш против него, в професионалния футбол е по този начин. В ЦСКА 1948 има много промени, привлякоха значително класни играчи. Ще подходим с нужния почит, само че никога не и страх”, добави Петко Петков.

На 1 октомври предстоят още веднъж проби за ковид за целия тим и в случай че те са негативни, отборът ще бъде доста по-пълен за идващото домакинство на ЦСКА. Продължава да се работи и по селекцията, разкриха още от клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР