Старши треньорът на “Етър Емануел Луканов сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на “Етър Емануел Луканов сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Треньорът на Етър: Време е за първа победа!

Старши треньорът на “Етър ” Емануел Луканов показа упованията си за идния в понеделник мач против “Берое ” и съобщи, че успеха към този момент е наложителна.

„ Време е да счупим каръка и да оберем плодовете на труда си, на това, което сме свършили, и да вземем първата победа в efbet Лига. Още след мача във Варна споделих, че против „ Берое “ успеха е наложителна. Искам да играем със същото себераздаване, със същия интензитет и експанзия, само че да вкараме ситуациите, които сътворяваме. Да сме и малко по-прецизни в отбрана в тези епизодични моменти, в които ни санкционират “, уточни наставникът на „ болярите “ пред формалния им уебсайт.

„ Победата освен ще увеличи точковия актив, а носи със себе си и самочувствие, ще смъкна напрежението. Ще отвори много други съставни елементи. Мисля, че ни е време към този момент да спечелим! Няма да ни е елементарно, „ Берое “ не е този тим, който беше в подготовката, с всеки минал мач натрупа точки и самочувствие. Това би трябвало да си извоюваме и ние “, добави той.

„ Нямаме кадрови проблеми, с изключение на Илкер Будинов, който е с шевове на крайници и няма да тренира 10 дни. Георги Ангелов се завръща след наказване, всички са на линия и готови, остава да създадем избора за стартовия състав. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР