Старши треньорът на Етър Емануел Луканов беше доволен от контролната

...
Старши треньорът на Етър Емануел Луканов беше доволен от контролната
Коментари Харесай

Емо Луканов: Вървим напред, надграждаме, но не сме готови

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов беше удовлетворен от контролната среща с Черно море, приключила 1:1 на стадион " Тича " във Варна.

" Тази контрола беше потребна за нас. Не инцидентно сме я създали, с цел да може да изиграем една инспекция с малко по-различна динамичност от това, което ще чакаме в шампионата. Винаги тези контроли с по-добрите тимове, с по-динамичните тимове са потребни. Нашата цел е, направихме го и през предходната година през лятото, да изиграем един мач в друга динамичност, с друго движение, с други футболисти и по този метод да се подготвим за първия ни формален мач.
 Черно море и Етър не се победиха на Черно море и Етър не се победиха на " Тича "
В събота имаме инспекция със Спартак (Плевен), след това с Литекс и Лудогорец-2. Отборът не е подготвен, върви напред, надграждаме, само че не е подготвен. Имаме леки проблеми с футболисти с възпаления на сухожилия, колена, тренирайки на изкуствения терен, това ни оказа неприятна смешка. Гледаме да ги възстановим и да са в топ форма за първия мач. Единствено Марио Балъков е на проби при нас, всички останали са в тима, имаше и деца от школата от набор 2005-2006 година, само че те си играят във втория тим.

Очакваме нови футболисти. Търсим хора за две позиции, бих желал да притеглим един халф и може би един нападателен външен футболист ", съобщи Луканов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР