Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров заяви, че той

...
Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров заяви, че той
Коментари Харесай

Киров: Аз съм човекът, който последен ще се предаде

Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров съобщи, че той е последният човек, който ще се съобщи. Днес " драконите " записаха ново тежко пораженис с 1:5 от Лудогорец в среща от 24-ия кръг на efbet Лига.
 Лудогорец дръпна с девет точки на върха (видео) " Класата на Лудогорец беше много огромна. Бяхме респектирани от играчите на Лудогорец. Мачът потегли сносно за нас, само че това са ни опциите. Ние имаме обаче цел. Надявам се в края на сезон да бъдем там, където е мястото ни.

Всяка една неточност се санкционира от положителните футболисти на Лудогорец. Днес не мисля, че и при 1:0 можеше да вземем нещо от този мач. Говоря истината. В много мачове повеждаме, само че по-късно губим.

Този мач би трябвало да го забравим по най-бързия метод. Идват мачове, от които можем да вземем максимума. Надявам се през седмицата да се възстановят футболистите. Надявам се в идващите мачове да вземем точки.

Аз съм индивидът, който финален ще се съобщи. В този миг нямаме финансови проблеми. Всичко е изплатено ", съобщи Киров. efbet Лига 24 кръг, неделя 8 март  Лудогорец 5:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР