Старши треньорът на Дунав Малин Орачев остана разочарован от поредната

...
Старши треньорът на Дунав Малин Орачев остана разочарован от поредната
Коментари Харесай

Малин Орачев: Много брак

Старши треньорът на Дунав Малин Орачев остана отчаян от следващата загуба на отбора, този път вкъщи от Черно море. Варненци взеха трите точки след автогол на Бирсент Карагарен през първото полувреме.

„ Неприятна загуба за нас, все пак, мисля, че през първото полувреме контролирахме нещата и бяхме нападателни. След това допуснахме неточност и ни означиха. През второто полувреме трябваше да играем по различен метод, сменихме схемата, само че имаше прекалено много брак от бранителите и полузащитниците ни и не успяхме да отбележим “, разяснява Орачев.

„ Видно е, че и физическата ни подготовка ни куца. Пак споделям, че имаше доста брак от хора, които не трябваше да бъркат. Говоря за централните бранители и вътрешните ни халфове. Остава ни единствено да работим и да поправяме грешките си и да излезем от тази отрицателна серия без победа. Отиваме в Етър с настройката да спечелим този мач. До момента тренирахме на неприятни терени, само че може би от по-следващата седмица ще стартираме да упражняваме на нашата си база “, сподели още разочарованият старши треньор на Дунав Русе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР