Старши треньорът на Дунав Людмил Киров прие спокойно загубата от

...
Старши треньорът на Дунав Людмил Киров прие спокойно загубата от
Коментари Харесай

Людмил Киров: Колелото се завърта, нещата скоро ще си дойдат на мястото

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров одобри умерено загубата от Етър с 3:5. Той призна, че тимът е позволил доста неточности в отбранителен проект, само че изрази оптимизъм, че " драконите " ще съумеят да запазят елитния си статут.

" Искам да поздравя и двата тима за спектакъла, който изнесоха. Дойдохме във Велико Търново с единствената цел да вземем точка или три, само че не се получи. При 1:2 имахме малшанса да ударим греда. След това Етър диктуваше темпото и справедливо победи. При състояние, че допуснахме 5 гола, е ясно, че отбраната не се е справила. За жал, това са ни опциите. Показахме темперамент при 1:4, само че към този момент беше късно. Дано в идващите мачове да покажем друго лице. Факт е, че ни куца физическата подготовка, само че оттук насетне нещата ще се усъвършенстват ", разяснява Киров.

" Не желая да приказвам за новите притежатели, само че мисля, че колелото се завърта. Вече виждам успокоение у футболистите както по време на тренировките, по този начин и в самите мачове. Има предпочитание, експанзия и мотивация, само че би трябвало още да работим. Оптимист съм, че в края на сезона нещата ще си дойдат на мястото ", продължи наставникът на русенци.

" Имам увещание от притежателите, че във финансово всичко ще е уредено и играчите би трябвало да мислят единствено за футбол. Предстоят ни доста сложни мачове. Да забележим кой ще е последният тим в нашата група в плейофите. Дано Господ е с нас и да осъществим крайната си цел ", добави Людмил Киров. efbet Лига 26 кръг, четвъртък 11 юни  Етър 5:3краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР