Старши треньорът на Дунав Людмил Киров похвали играчите си след

...
Старши треньорът на Дунав Людмил Киров похвали играчите си след
Коментари Харесай

Людмил Киров: Взехме точка от ЦСКА, но можеше да вземем и три

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров похвали играчите си след равенството 1:1 против ЦСКА в Русе. Специалистът добави, че отборът му е имал благоприятни условия даже да победи „ червените”, които изравниха късно посредством Евандро.

„ Благодаря на моите футболисти за съвършено изиграните 90 минути. Бяхме затворени и изчакахме своя късмет. Това предпочитание, което видях през днешния ден, желая да го виждам постоянно. Виновниците за точката са играчите на Дунав на терена. Казах им още на анализа, че ще имаме нашите моменти и би трябвало да се възползваме. Индивидуална неточност в отбраната на ЦСКА, Христов се възползва и реалзиира. Позитивите в този мач са, че взехме една точка, само че можеше да вземем и три. Тази точка е много скъпа за Дунав и ще честваме в съблекалнята”, показа Киров.

„ Играхме в скица 5-4-1. Нормално е да се затворим, не щеш ли нещата се получиха. Днес бяхме длъжни да изиграем мача тактически вярно и успяхме. Тактиката се дефинира от тима, с който играем.

„ Винаги съм самоуверен. Оптимист съм. Защо да не вземе точки и на Черно море. Това е една игра, който е по-мотивиран, той ще завоюва точките. Във всеки един мач на открито вкарваме, само че неприятното е, че позволяваме най-малко два или повече голове. Трябва да почистваме тези грешки”, приключи Людмил Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР