Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази недоволството си от

...
Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази недоволството си от
Коментари Харесай

Киров не е доволен от подготовката на Дунав

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази недоволството си от метода, по който протича подготовката на отбора досега. По предварителни проекти “драконите” трябваше да имат лагер в Турция, само че поради неналичието на финанси той се провали. Така Дунав ще се готви при домашни условия.

Това, което най-вече тормози Киров, е неналичието на противници за контроли. Преди дни русенци разрушиха с 3:0 вкъщи Локомотив (Горна Оряховица). “Драконите” ще играят против Литекс и Ботев (Гълъбово) на 29 януари в Русе и на 5 февруари в Мъглиж. Търсят се противници за още най-малко два спаринга.  Дунав притегли младеж на ЦСКА
“Доволен съм, че всички поискани от мен футболисти са към този момент в състава. В понеделник се чака и бранител. Ще пристигна и вратарят Хуго Гамейро, тимът ни ще става все по-силен, на 80% към този момент сме подготвени. Повечето тимове, които не са в Турция, са си създали програмата за другарски мачове още от предходната година. Ние ще продължим да се готвим в Русе, базата ни е добра, само че неприятното е, че няма против кого да играем контроли. Аз бих желал да имаме мачове през ден, а имаме единствено три уговорени и затова не съм доволен”, призна Киров.

“Тема Спорт” Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР