Старши треньорът на “Дунав Людмил Киров говори пред официалния сайт

...
Старши треньорът на “Дунав Людмил Киров говори пред официалния сайт
Коментари Харесай

Людмил Киров: Мачът с Витоша ще е съвсем различен от този с Локо

Старши треньорът на “Дунав " Людмил Киров приказва пред формалния уебсайт на клуба www.fcdunav.eu преди срещата от 14-ия кръг на Първа професионална лига против " Витоша “ (Бистрица). Мачът е на 3 ноември от 12.30 часа на Градския стадион в Русе.

– Г-н Киров, за какво съгласно вас " Дунав “ загуби от " Локомотив “ (Пловдив) за Купата на България? Кои бяха детайлите, които ви разочароваха?

-Мисля, че " Локомотив “ (Пловдив) беше в по-добра форма и ни победиха с по съсредоточена игра. Тук е моментът да кажа, че това което приказвам на формалните конференции и пред формалния уебсайт на " Дунав “ са моите думи. Защото другояче се получават спекулации. Аз съм млад треньор, моята кариера на това занятие стартира занапред и изпитвам почит към всеки един от моите сътрудници. Ние си имаме нашите проблеми, имаме много контузени футболисти. Не желая да се извинявам с това, само че два часа преди срещата Петър Патев  ми сподели, че няма да може да вземе присъединяване. Затова се наложи да направя някои рокади. Краси Станоев застана на неговото място, наруши се салдото на тима. Групата ни беше от 16 футболиста, наложи се да взема двама от юношите. Няма нещо положително, което видях в този мач. Хубавото е, че няма травми. Продължаваме напред и гледаме към мача в събота с " Витоша “ (Бистрица).

-Какъв би трябвало да е метода в идващия мач, с цел да не допуснете тези неточности?

– Ние ще излезем напълно в изменен състав. Ще виждам най-хубавото, с което разполагаме да излезе на терена. Докато  в мача за Купата с " Локомотив “, не взеха присъединяване най-добре квалифицираните футболисти заради травми. Този мач ще е напълно друг. Божидар Васев през вчерашния ден тренира наедно с тима. Балджийски възобнови тренировки от през днешния ден. Двамата ще са в групата за съботния мач.

-В групата за мача с " Локомотив “ (Пловдив) попаднаха и двама юноши. Единият, Кристиян Върбанов записа и първи минути с представителният тим на клуба в формален мач. Как се оправи той?

– Аз ще дам късмет на юношите. Ходя на техни мачове, проследявам развиването им. Към момента тези две момчета Върбанов и Силвиев упражняват със мъжкия тим.  Върбанов се включи добре в този мач, както и в контролата с Астра Гюргево. Ще му давам късмет когато преценява, тъй че се надявам оптимално да се раздава и да демонстрира на какво е кадърен.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР