Старши треньорът на Дунав Людмил Киров говори пред официалния сайт

...
Старши треньорът на Дунав Людмил Киров говори пред официалния сайт
Коментари Харесай

Людмил Киров: Надявам се, че ще върнем хората на стадиона

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров приказва пред формалния уебсайт на клуба преди контролата с румънския Астра. Мачът е на 12 октомври, петък от 16.30 часа в Гюргево.

– Господин Киров, по какъв начин върви подготовката за контролата с Астра Гюргево?

– Мисля, че футболистите работят безусловно професионално. Справят се във всяко едно занятие. Всичко върви по проект. Утре следва една добра инспекция с тима на Астра Гюргево. Ще създадем някои опити. Ще се опитаме да дадем късмет на тези футболисти, които са играли до в този момент по-малко. Съответно да стартират като титуляри в утрешната контрола. Надявам се, че ще стане добра контрола.

– Всички футболисти ли са разполагаем за срещата? Има ли контузени състезатели?

– Контузени са единствено Борислав Балджийски и Божидар Васев. Всички други са подготвени на 100%.

– В идната контрола ще бъде ли даден късмет на футболистите, които имат по малко игрови минути в формалните мачове?

– Да, тъкмо това споделих. Тези, които до в този момент са играли по-малко ще им бъде даден късмет. Затова са тези инспекции, с цел да могат да натрупат малко повече игрови опит.

– Как се чувствате преди завръщането Ви пред родната аудитория в Русе и идната домакинска среща против Локомотив Пловдив?

– Това ще е много прекрасен миг за мен. Аз като русенец, за първи път ще повеждам представителния тим на града, тъй че възприятието за мен ще бъде неописуемо. Да се надяваме, че по най-бързия метод ще успеем да върнем и хората на стадиона. Иска ми се да виждам трибуните цялостни, както бяха предната година. Надявам се, че ще съумея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР