Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов бе видимо разочарован след

...
Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов бе видимо разочарован след
Коментари Харесай

Диян Божилов: Ситуацията е тежка, само с победа ще излезем от нея

Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов бе очевидно отчаян след загубата на неговия отбор с 0:2 като хазаин на Арда (Кърджали) в дуел от XI кръг на Втора професионална лига. “Жълто-зелените” демонстрираха добра игра против един от кандидатите за промоция в елита, само че още веднъж неналичието на голмайстор в предни позиции им изигра неприятна смешка.

“Нямаме изпълнител и това за следващ път ни изиграва неприятна смешка. Губим дуел, в който не играхме толкоз неприятно. Но провалянето е против тим, който разполага с положителни играчи, с по-висок бюджет и по-високи цели. Дузпата, която отсъди реферът, в допълнение помрачи настроението на момчетата”, разяснява Божилов.

“Тежка е обстановката, опредлено. Всички обаче знаем, че единствено с победа ще излезем от нея. Не става с приказки. Няма какво да се карам на играчите. Само с работа ще се случат нещата. Досега такава ни бе програмата, че играхме единствено с водачите. Сега идват мачовете, които са наложителни за нас”, добави още легендата на Добруджа. Втора лига 11 кръг, неделя 21 октомври  Добруджа 0:2краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР