Старши треньорът на Динамо (Москва) Дмитрий Хохлов удължи договора си

...
Старши треньорът на Динамо (Москва) Дмитрий Хохлов удължи договора си
Коментари Харесай

Хохлов остава начело на Динамо

Старши треньорът на Динамо (Москва) Дмитрий Хохлов удължи контракта си с клуба. Същото направиха и неговият асистент Юрий Никифоров и треньорът на вратарите Евгений Плотников.

Хохлов застана отпред на " бяло-сините " през октомври 2017 година, заменяйки на поста Юрий Калитвинцев. Той е някогашен футболист на Динамо и се употребява с огромно почитание измежду почитателите. През предишния сезон динамовци приключиха на 12-о място в Премиер лигата.

Сергей Паршивлюк: Меня привлекли задания #Динамо: https://t.co/sThHf3RR8k#fcdm #ДинамоМосква #твоякоманДа pic.twitter.com/abDoNtmfE8
— FC Dynamo Moscow (@FCDM_official) 24 юни 2019 година
Освен Хохлов, през вчерашния ден нов контракт подписа и титулярният пазач Антон Шунин, а от Ростов със свободен трансфер пристигна Сергей Паршивлюк. " Сергей е първокласен футболист, с доста опит. Той е бил водач във всички тимове, в които е играл. Доволен съм, че ще мога да разгадавам на него ", показа Хохлов.

" Знам, че почитателите на Динамо няма да ме заобичат незабавно. Трябва да положа доста старания на терена, с цел да си печеля. Голяма част от кариерата ми е обвързвана със Спартак (Москва), само че в този момент ще играя за Динамо и ще дам всичко от себе си, с цел да съм потребен за отбора. Пред нас са сложени високи цели и нямам самообладание сезонът да стартира ", разяснява Паршивлюк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР