Старши треньорът на Динамо (Брест) Сергей Ковалчук се надява възпитаниците

...
Старши треньорът на Динамо (Брест) Сергей Ковалчук се надява възпитаниците
Коментари Харесай

Ще неутрализираме силните страни на Лудогорец, каза треньорът на Динамо

Старши треньорът на Динамо (Брест) Сергей Ковалчук се надява възпитаниците му да съумеят да обезвреждат мощните страни на Лудогорец и да стигнат до триумфа в баража за влизане в групите на Лига Европа. Шампионът на Беларус приема разградчани в Минск довечера.

" Ще се надигнем против сериозен противник, добър тим, който неоднократно е взел участие в груповите етапи на евротурнирите. Лудогорец разполага с отлична офанзива и със мощни самостоятелно футболисти. Ние от своя страна ще се постараем да обезвреждаме всички мощни страни на съперника и ще поставим оптимални старания да нападаме, с цел да стигнем до триумфа. С играчите гледахме мачове на Лудогорец от българския шампионат и от евротурнирите и те прелестно знаят равнището на противника ", разяснява Ковалчук.

Украинският халф Олександър Нойок и албанският нападател Елис Бакай, които пропуснаха успеха с 4:2 като посетител над БАТЕ Борисов в локалния шампионат в събота поради контузии, към този момент са разполагаем. " Като цяло съм наясно кои ще стартират. Със сигурност ще подберем оптималния състав за мача ", сподели Ковалчук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР