Старши треньорът на Денвър Нъгетс Майк Малоун ще се присъедини

...
Старши треньорът на Денвър Нъгетс Майк Малоун ще се присъедини
Коментари Харесай

Малоун ще бъде съветник на Сърбия за олимпийската квалификация

Старши треньорът на Денвър Нъгетс Майк Малоун ще се причисли към националния тим на Сърбия като консултант за идния олимпийски квалификационен шампионат през юни, разкриха от Сръбската баскетболна федерация.

Малоун „ удостовери, че ще се причисли към националния тим на Сърбия по баскетбол за олимпийския квалификационен шампионат в Белград “, споделиха от локалната федерация на своя уеб страница. 48-годишният експерт, чийто отбор са един от най-добре представящите се тимове в Западната конференция на НБА, водени от звездата си Никола Йокич, ще се причисли към балканския състав незабавно след плейофите през тази години, прибавиха от федерацията.

Олимпийската квалификационна конкуренция за Токио ще се организира през юни в Белград, като измежду тимовете, които ще вземат присъединяване са Нова Зеландия, Италия, Доминиканската република и Пуерто Рико. Назначението идва след скорошната смяна в управлението, последвала след незадоволителното показване на сърбите на миналогодишното международно състезание в Китай.

Игор Кокошков, който е и помощник в Сакраменто Кингс, бе назначен предишния ноември на мястото на Александър Джорджевич, откакто съставът остана пети, макар че влезе в шампионата в ролята на един от любимците. Малоун бе ментор и на Сакраменто сред 2013-14, преди да бъде назначен за треньор на Денвър Нъгетс през 2015. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР