Старши треньорът на даде първа пресконференция след загубата от в

...
Старши треньорът на даде първа пресконференция след загубата от в
Коментари Харесай

Зидан: Бейл не си тръгва по моя вина

Старши треньорът на даде първа конференция след загубата от в Шампионската лига. Утре новият испански първенец стартира отбраната на купата си. “Отборът е добре, надъхан за игра. Радваме се, че още веднъж се връщаме на терена”, съобщи Зизу.
“Бейл не си потегля по моя виновност, макар че хората споделят по този начин. Темата е по-сложна. Мога единствено да кажа, че не сме имали проблеми между тях. Никой няма да му отнеме това, което е направил за Реал Мадрид. Той беше страховит. Желая му всичко най-хубаво”, показа той.

На въпрос дали напускането на уелсеца е закъсняло наставникът разяснява: “Така е в живота. Миналата година остана заради някаква причина. Важно е какво желае играчът. Моето мнение е същото”. “Не мога да кажа по кое време Азар ще бъде подготвен за игра. Най-важно е да се усеща на 100 %. (…) Асенсио е добре, само че ще сме доста деликатни с него. Ще забележим по кое време ще е подготвен да бъде с нас”, сподели френският експерт. Запитан дали може да чакаме нови попълнения до края на трансферния прозорец, Зидан отговори: “Всичко може да се случи”. Ла Лига 2 кръг, неделя 20 септември  Реал Сосиедад 18:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР