Старши треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков призна, че

...
Старши треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков призна, че
Коментари Харесай

Кирил Болшаков: Старахме се, но резултатът е красноречив

Старши треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков призна, че тимът му е положил доста старания в мача против Балкан, само че крайният резултат е индикативен за разликата в класите. Варненци отстъпиха в Ботевград с 87:98. 

" Поздравления за Балкан. Вкараха доста точки през второто полувреме. Ние се опитахме да се противопоставим, само че с шест-седем играчи, с които разполагахме, не успяхме. Борихме се, само че крайният резултат е сладкодумен ”, разяснява Болшаков. 
 Пета победа за Балкан в НБЛ Пета победа за Балкан в НБЛ
" Показахме всичко положително като сила и благоприятни условия, което за момента можем да демонстрираме. Аз имам вяра, че във всяка подготовка, във всеки мач по-нататък ще покажем още по-добри резултати. С безусловно всеки тим излизаме да играем за победа. Не се тормозим против който и да излезем и се стремим да покажем най-хубавото ”, сподели играчът на варненци Михаил Молдов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР