Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрик коментира успеха

...
Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрик коментира успеха
Коментари Харесай

Галин Стоянов: Добре е акълът да е първи, сърцето второ

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрик разяснява триумфа на своя отбор против Спартак Плевен в НБЛ по този начин:

" Някои от нещата, които бяхме планували в отбрана, се получиха, за сметка на други. Маринчешки преподаваше. Имахме хрумвания от кое място да оказваме помощ, само че Коев игра 39 минути, а доста е мъчно да помагаш на доста добър стрелец. Друга задача бе да ограничим вкарвачите им, успяхме с Мартин Маринов, Константин Коев, Николай Титков. От страна Ники Маринов е модел за подражателство, неповторим мотор на тима и Маринчешки ни създаваха големи проблеми. Но не беше целият тим, в случай че вкарваха всички, по 110 точки и мъчно щяхме да ги бием. "

" Искам да отлича Симеон Илиев, който игра с болки в кръста. Джими Гавин е виновен за 46 от нашите 88 точки. Ники Георгиев и Веско Георгиев също имаха значими изяви. Гордея се, че момчетата бяха с главите си. Добре е акълът да е първи, сърцето второ. Имаме запаси в експанзията и силата си. "

" Младите би трябвало да си заслужат шанса на подготовка, в случай че ги виждате на терена, значи са заслужили. И какъв брой време са на терена зависи от тях. Така ще е оттук-нататък. Тези, които се раздават на 100% ще получават и минути, и ще са на игрището. Които не го демонстрират, те да му мислят. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР