Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов бе разочарован

...
Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов бе разочарован
Коментари Харесай

Патрика: Помогнахме на Рилски спортист да излезе от нокдауна

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов бе отчаян след загубата от Рилски състезател. " Моряците " бяха равностойни през множеството време, само че отстъпиха след слаба последна част. Ето какво сподели наставникът след мача:

„ До началото на четвъртата част имахме своите шансове, а в един миг на мача даже водехме и с 8-9 точки. По-големият проблем пред нас е, че продължаваме да губим за момент централизация във значими моменти. Нашият отбор няма тази класа да компенсира тези моменти.

 

Имахме за задача да пазим някои играчи по избран метод, само че най-малко в 30% от обстановките бяхме разнообразни от това, което искахме. Не изпълнихме техническите инструкции и оттова се получиха лесни кошове за съперника. Това се получава, тъй като една част от тима прави едно, другата половина - друго.

Рилски състезател бе в миг на нокдаун, само че несъмнено наши дейности доста им помогнаха да излязат от тази обстановка, да наберат инерция. Ние по-късно не успяхме да се върнем. Започнахме в четвъртата част офанзиви на „ ва банк “, които автоматизирано отвориха разликата. Разликата е в битките - 40 на 24 в тяхна изгода, както и асистенциите са два пъти повече в интерес на съперника 24 на 12. “

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР