Старши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов бе изключително

...
Старши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов бе изключително
Коментари Харесай

Дарин Великов: Двама наши баскетболисти направиха огромен компромис със здравето си

Старши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов бе извънредно удовлетворен от своите момчета, както на терена, по този начин и от това, което двама от тях са взели като решение отвън него.

" Спечелихме с нахлуване. Отдавна нашият тим имаше запаси в тази фаза на играта. Отбелязахме над 100 точки и имаше доста пропуски. Можеше и преднината ни, и резултатността да бъде доста по-голяма. Спартак не ни изненада. Те играят подобен баскетбол с доста пукотевица от далечно разстояние. Имаше състезатели, които направиха необикновен компромис със своето здраве. Други играчи в други тимове няма да създадат това. Говоря за Острвев и Христов, които играха на инжекции. И двамата можеха да откажат да играят и да стоят на пейката. Те обаче изявиха предпочитание да играят и аз съм им доста признателен. Изключително съм удовлетворен от дебюта на Димитър Илиев, който е единствено от три дни в тима. Това момче сподели доста сърце и темперамент. Навярно ще го задържа до края на сезона в Черно море Тича ", сподели след двубя Великов.

" Стана доста прекрасен мач за почитателите, равносилен и оспорван. Поздравявам тима на Варна за успеха, макар многото им контузени играчи. Първото полувреме успяхме да приключим с дребна преднина. Черно море Тича направи доста мощна трета четвърт, особенно в отбрана. На нас тогава ни беше доста мъчно в нахлуване. Така те обърнаха и поведоха в резултата. Четвъртата част я печелим, върнахме се в мача, само че петият фаул на Герасим Николов доста ни натежа. Поздравявам момчетата си за положителната игра. Имаше миг в конто Черно море поведоха с повече от 10 точки, само че успяхме да се върнем. За страдание една тройка на Цецо Острев ни закопа ", сподели пък треньорът на плевенчани Александър Дяковски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР